Dutch English German
FAQ items aan het laden...

Polshorloges

Edox Les Bemonts (heren polshorloge)

Een prachtig nieuw Edox polshorloge. Edox is een Zwitsers horlogemerk. Dit horloge is voorzien van een datumaanduiding op de 12, en de secondewijzer op de 6. De mooie kast is van staal, en de band is van zwart leer. De band is voorzien van een vlindersluiting met logo.

Model 64012 3 NIN. Uurwerk Swiss made quartz. Voorzien van originele doos en Edox garantie van 2 jaar.

Diameter is 40mm. Polsmaat is tot 21cm.

Omega Constellation Chronometer

Prachtig Omega polshorloge uit de periode 1970-1979. De band en de kast van het horloge is van staal en goud. Datumaanduiding op de 3.

Het horloge is in een goede staat. Voorzien van een quartz uurwerk.

Diameter is 33mm

Omega de Ville (dames polshorloge)

In hele mooie originele staat Omega de Ville horloge met leren Omega band. Het horloge is uit de periode 1970-1979. Voorzien van een Quartz Omega uurwerk.

Het horloge is in een goede staat.

Diameter is 23mm

Breitling Chronometre Crosswind

Een prachtig Breitling heren polshorloge. Dit horloge is voorzien van een stalen kast en een kwaliteit diamanten bezel, 88 diamanten. Het horloge heeft een witte wijzerplaat met romeinse cijfers. De stalen band is voorzien van een vouwsluiting. Deze Breitling, met caliber A13355  is een automaat.

Het horloge is in een goede staat.

Diameter is 42mm

Omega Geneve Dynamic

Een jaren 70 Omega polshorloge. Het horloge is in een goede staat en is voorzien van een datumaanduiding op de 3. Dit prachtige horloge en de band zijn van staal. Deze omega heeft het caliber 613.

Diameter is 33mm

Omega 18k (dames horloge)

Een Omega dames polshorloge. Dit prachtige horloge is 18k goud, de band van het horloge is 14k goud. Het horloge is in een goede staat en is voorzien van een beveiligde vouwsluiting. Deze omega is een handopwinder uit de jaren 60

Diameter is 20mm

Chopard (dames polshorloge)

Een elegante Chopard dames polshorloge, uit de jaren 70. De kast en de band zijn van zilver 0,925. Signatuur op de wijzerplaat: Chopard Geneve. Het horloge is in een goede staat en is voorzien van een beveiligde vouwsluiting.

Afmeting kast is 26mm x 22mm,

Maurice Lacroix

Een in een mooie staat Maurice Lacroix polshorloge. De kast is van staal en is deels verguld. Er zit een quartz uurwerkje in. Voorzien van een datumaanduiding op de 6. Signatuur op de wijzerplaat: Maurice Lacroix. De originele doos van dit prachtige polshorloge is aanwezig.

Diameter is 26mm.

Frederique Constant

Een prachtige Frederique Constant polshorloge. Het horloge heeft een secondewijzer op de 6. De kast is van staal en er zit een quartz uurwerkje in. Gesigneerd op de wijzerplaat: Frederique constant Geneve. Originele doos is aanwezig. Het polshorloge is in een goede staat.

Diameter is 34mm.

Seiko Solar Chronograaf

Een Seiko herenhorloge uit 2018 in een hele mooie staat, met bijbehorende stalenband. Voorzien van een alarm en datum op de 6, kleine secondewijzer op de 9 en een chronograaf voor de minuten en secondes op de 12.

Seiko Solar maakt gebruik van een Solar cel die in staat is om uit alle soorten licht, dus niet alleen zonlicht, energie te creëren. Dit wordt opgeslagen in een kleine oplaadbare batterij.

Diameter is 45mm en dikte is 12mm.

Seiko Premier

-verkocht- Een Seiko automaat heren horloge. Het horloge heeft een leren band en is in een nieuw staat. Dit mooie polshorloge heeft een centrale seconde wijzer, datum aanduiding, dag aanduiding en gangreserve aanduiding.

Diameter is 41,8 mm.

Hamilton heren horloge

Een prachtig jaren 50 heren horloge. Dit Hamilton horloge is in originele staat. Het horloge heeft een mechanisch uurwerk met de secondewijzer op de 6.

Diameter is 32.07 mm.

Moto Guzzi

–Verkocht– Een promotie horloge voor het Italiaanse motor merk Moto Guzzi. Het heren horloge heeft een quartz uurwerk. Een prachtig horloge voor de Moto Guzzi liefhebbers.

Diameter is 42 mm.

Citizen Quartz

In nieuw staat Citizen heren polshorloge. Het horloge is 23k verguld met een quartz uurwerk. Het horloge is in een hele mooie staat.

Diameter is 42,15 mm.

Longines Quarts 18k

–verkocht– Een in een goede staat Longines polshorloge. Het horloge is 18 k goud. De band van het horloge is van leer, originele bandje zit erbij. Met originele doos, papieren en bandje. Is een quartz horloge.

diameter is 33mm.

Seiko automaat

–verkocht– Een in een mooie staat Seiko polshorloge. Het horloge heeft een stalen band. Er is een centrale seconde wijzer aanwezig. Ook heeft dit horloge dag en datum aanduiding. Originele doos aanwezig.

Diameter 38 mm en dikte 10,6 mm.

Numa Jeannin

–Verkocht– Een gouden polshorloge. Het horloge is een handopwinder  met chronogaaf functie. Dit horloge is voorzien een maan aanduiding. Ook heefthet een centrale secondewijzer en datum aanduiding.

Diameter kast is 36 mm. Horloge is in hele mooie staat.

Roamer searock

-Verkocht- Een Roamer polshorloge uit 1971. Het horloge is verguld en heeft een centrale secondewijzer en datum aanduiding. New Old Stock.

Diameter kast is 36 mm.

Pontiac Hydraulica

Een stalen Pontiac polshorloge uit de jaren 50. Het horloge is een handopwinder en heeft de secondewijzer op de 6.

Diameter kast is 32 mm.

Dit is het type polshorloge dat de wielrenner Wim van Est droeg in 1951 toen hij bij de afdaling van de Col dÄubisque het ravijn inreed. Toen hij helemaal bebloed weer uit het ravijn omhoog werd geholpen, sprak hij de beroemde worden: Ik zit helemaal onder het bloed, maar mijn Pontiac loopt nog. Pontiac was de sponsor van die ploeg en heeft deze uitspraak nog heel lang in reclame uitingen gebruikt:  “Zeventig meter viel ik diep, mijn hart stond stil, maar mijn Pontiac liep … .”

Pontiac

Een stalen Pontiac polshorloge uit de jaren 50. Handopwinder met centrale secondewijzer.

Diameter kast is 32 mm.

IWC schaffhausen

–Verkocht– Een mooie gouden IWC uit de jaren 60. Handopwinder met centrale secondewijzer.

Diameter kast is 36 mm.

Zenith

–Verkocht– Een goud polshorloge uit de jaren 60. Handopwinder met centrale secondewijzer.

Diameter kast is 34 mm.

Claude Meylan ValléeDe Joux Chronograaf limited edition

–Verkocht– Claude Meylan Vallée De Joux Chronograaf in schitterende 18k gouden kast. Gelimiteerde oplage van 90 stuks. Nieuwprijs €14.500, geproduceerd vanaf 2002 met het legendarische Valjoux kaliber 71 uurwerk. Dit mooie gecompliceerde uurwerk is met de hand gegraveerd en is zichtbaar door de glazen bodem. Zeldzaam dus en in hele mooie staat.

Diameter kast is 39×46 mm. Dikte 11mm.

Longines

Een in een goede staat verkerend Longines heren polshorloge uit de periode rond 1965.  Handopwinder met stalen kast.

Diameter kast is 35 mm.

Bulova Accutron 1970

— verkocht — Mooie Bulova Accutron uit 1970. Zeldzaam stemvork uurwerk. Loopt uitstekend. Diameter 39mm.

Meyers Lady Beach Chronograph

Meyers Lady Beach Chronograaf uit 2017. Quarz uurwerk. In hele mooie staat. Inclusief doos en papieren.

Wittnauer Futurama Flyback Automaat (1971)

Zeldzame zogenaamde Jump Hour: Wittnauer Futurama Flyback Automaat uit 1971. In hele mooie staat. In onderstaande video ziet u hoe de wijzers verspringen op het hele uur (minuten wijzer) en na 12 uur (uurwijzer). Uurwerk kaliber ETA 2784. Inclusief datumaanduiding. Inclusief originele doos.

Omega kal 267 14k goud handopwinder

Mooie 14k gouden Omega kaliber 267  uit 1958. Handopwinder met secondewijzer op de 6. Originele Omega opwindknop. Diameter 34,5mm

Dames Rolex jaren ’30 8k

–Verkocht– Zeldzaam mooi dames horloge van het merk Rolex uit de jaren ’30. handopwinder. Kast van 8k goud. afmetingen: 34x12x7mm

Rolex ball pendant watch (Rond 1920)

Zeer zeldzaam Rolex horloge uit de periode rond 1920. Een zgnd Ball Pendant Watch, dat werd gedragen aan een kettinkje. Sterling zilver 935. Uurwerk plus kast gesigneerd Rolex, W&D. Horloge is in mooie staat, zeker gezien zijn leeftijd. Diameter 24mm.

Omega De Ville  Prestige Diamonds

Omega De Ville Prestige Diamonds. In hele mooie originele staat met stalen Omega band. Parelmoer wijzerplaat met diamanten cijferaanduiding. Lunette bezet met diamanten. Quartz Omega uurwerk.

Junghans Trilastic 17 jewels

Mooie Junghans Trilastic horloge. Het horloge is 14k verguld, heeft een handopwinding en een centrale secondewijzer. Dit horloge is van de jaren ’60. Diameter horloge 33mm.

Omega Seamaster Bumper Automatic

Prachtige Omega Seamaster Bumper Automatic van 1955. De kast van het horloge is 14k verguld. Verder is de wijzerplaat voorzien van een secondewijzer bij de 6. Ook heeft het horloge nog de originele Omega opwindknop. Het horloge is in een zeer mooie staat.  Kaliber 342.
Diameter horlogekast: 32mm.

Glycine Rettangula Automaat

Hele mooie Glycine Rettangulo Automaat (ETA 2671-2). Originele stalen band. Inclusief doos en papieren. Afmetingen: 49x28x10mm.

Lord Elgin horloge jaren 50

Prachtig Elgin polshorloge, type Lord Elgin. Dit type horloge heeft Elvis Presley ook gedragen (zie foto 4). De horlogekast is verguld. Het horloge is gemaakt in 1957 en de kast is verguld.  Dit type horloge heeft het zogeheten  jump hour techniek met het Chevron logo. 21 jewels.

Rado Ceramic Diastar

In mint condition, Rado Ceramic Diastar. Quarz uurwerk. Bij het horloge zit de originele doos en papieren. De kast en de band zijn van keramiek. Inclusief extra schakel. Saffierglas. Aankoopnota 2009 -Schaap & Citroen- aanwezig.

Diameter: 33 x 35 mm

Omega Seamaster

Mooie Omega Seamaster Quartz met centrale secondewijzer. Het horloge heeft dag en datum aanwijzing. Staal verguld.

Certina Bristol 235 (1965)

Mooi verguld-stalen horloge van het Zwitserse kwaliteitsmerk Certina. Het horloge is in hele mooie staat en heeft een Certina kaliber 25-661 uurwerk. Bouwjaar 1965. Centrale secondewijzer en datum aanduiding.

Verdal

Type: “Tour de France”, Kaliber SU 1880/81, 17 jewels, incl centrumrad, incablok, centrale secondewijzer. Periode 1957

Cordella

— verkocht — Zwitsers horloge uit 1965. Kaliber 96-4N, ST FHF. Incl datum. Kast verguld. 17 jewels incl. centrumrad. Incablok

Bulova Automaat 1969

Mooie Bulova Automaat uit 1969. Verguld op staal.

Afmetingen 33mm met mooi Hersalithglas. Kaliber Bulova usa CA 10 COAC. 30 steens met 3 stootzekeringen. (Chronometerprufing) Zeer zeldzaam

Russich Duikershorloge

Dit is een zeer zwaar, professioneel duikershorloge uit de jaren 30 van de vorige eeuw. Het originele bandje is geschikt om over een zwaar duikerspak aan te brengen.

Wijzers en cijferaanduiding zijn voorzien van iluminiserende verf. Prachtig collectors item.