Dutch English German
FAQ items aan het laden...

Reparatie

In het Huygens Huys repareren en restaureren wij tevens uw oude of antieke klokken, zakhorloges en polshorloges. Komt u gerust eens langs met uw klok en u krijgt geheel vrijblijvend een advies en een eventuele prijsopgave. Vaak valt de reparatie mee en kunt u al snel weer genieten van het tikken en het slaan van het uurwerk. Wij doen de restauratie en reparatie van uurwerken geheel in eigen huis. Alle benodigde gereedschappen voor een vakkundige reparatie zijn daarvoor aanwezig. Voor reparaties en restauraties aan antieke klokken werken wij door heel Nederland.

Uitgangspunt bij reparatie is dat wij zoveel als mogelijk gebruik maken van oorspronkelijke methodes en materialen. Daartoe beschikken wij zelfs over oorspronkelijke gereedschappen van horloge- en klokkenmakers uit de 18e en de 19e eeuw ! Mochten naast het uurwerk ook de kast, de wijzerplaat of andere onderdelen van de klok toe zijn aan restauratie dan zullen wij samen met collega vakspecialisten (meubelmakers, metaal gieters, schilders, vergulders etc.) ervoor zorgen dat uw klok weer in de oorspronkelijke staat wordt terug gebracht.

Het Huygens Huys neemt de eindverantwoording en regelt alles voor u.

Woont u buiten Nederland en wilt u een klok kopen of laten restaureren ? Wij werken internationaal en kunnen het veilige transport van uw kostbare klok regelen ! Neem gerust contact met ons op om e.e.a. te bespreken.