Dutch English German
FAQ items aan het laden...

Zakhorloges

John Forrest Admiralty

-verkocht- Een prachtig chronometer zakhorloge van John Forrest. Dit zakhorloge uit 1850-1870 is voorzien van een prachtig uurwerk. Voorzien van een secondewijzer op de 6.  Signatuur op het uurwerk: London e.c. Chronometer Maker to the Admiralty. Signatuur op de stofdeksel: John Forrest 2043 London.

Afmetingen: Diameter kast (zonder kroon) 56,50mm. Dikte is 23,80mm

D.D Neveren zakhorloge

Een zakhorloge van D.D Neveren London. Het horloge komt uit de periode 1760-1780. De naam Neveren staat in het boek Watchmakers and clockmakers of the world. Dit zakhorloge is voorzien van een prachtig uurwerk.

Het horloge is voorzien van een opwindsleutel.

Diameter kast 57 mm. Diameter zonder kast 48mm

Waltham zakhorloge (17 jewels)

Een prachtig American Waltham U.S.A zakhorloge. Voorzien van 17 jewels. Periode 1900, in een mooie staat. Dit vergulde zakhorloge heeft een seconde aanduiding op de 6. Het horloge is voorzien van een stofdeksel. Op de stofdeksel staat een naam gegrafeerd.

Serienummer: 7032039

Uurwerknummer: 12781605

Diameter is 48mm.

Omega  (Omega uurwerk)

Een zilveren Omega zakhorloge in een mooie staat. Periode 1901-1949. Dit zakhorloge heeft een seconde aanduiding op de 6. Het horloge is voorzien van een omega uurwerk en is ook voorzien van een stofdeksel.

Serienummer: 8514102

Diameter is 49mm en dikte 13mm.

Omega Wenzel’s (Omega uurwerk)

Een in prachtige staat zilveren Omega zakhorloge. Gesigneerd op de wijzerplaat: Wenzel’s Normal-Uhr. Voorzien van een stofdeksel. Dit zakhorloge heeft een seconde aanduiding op de 6. Het horloge is voorzien van een omega uurwerk. Periode 1901-1949

Serienummer: 5105281.

Diameter is 4,8cm en dikte 1,2cm.

Porte Montre

— verkocht — Een mooie blackamoor Porte Montre. Dit is een houder voor een zakhorloge uit eind 19e eeuw. De porte montre is in de vorm van een blackamoor figuur dat is gemaakt van composiet materiaal.

Afmetingen: hoogte is 22cm

Goud zakhorloge, chronograaf met quarter repeat

-Verkocht- Een in prachtige staat gouden zakhorloge. Het is een chronograaf zakhorloge. Gesigneerd met de tekst: Repetition Quarts, Chronograaf haute precision, Qualite superieure. Systeme brevete. (zie foto 4) Originele leren ‘portemonnee’ zit erbij.

Afmetingen: Diameter is 55 mm

Waltham zakhorloge

–Verkocht– Een verguld zakhorloge met ankergang. Gesigneerde wijzerplaat: American Waltham. Serienummer 7045385.

Afmetingen: Diameter is 54 mm en dikte 18 mm

Zakhorloge (14k)

Een 14 karaats goud zakhorloge. Horloge heeft een cilinder gang.

Afmetingen: Diameter is 47 mm en dikte 10,3 mm

Zakhorloge

-Verkocht- Zeldzaam Zwitsers zakhorloge uit de tijd rond 1800. Het horloge is bij het uurwerk gesigneerd door de maker Freres Melly a Geneve – N26813. De wijzerplaat is gesigneerd door Fisher et Sons in London, de verkoper van het horloge. De centrale wijzer geeft de datum aan op de wijzerplaat.

Afmetingen: Diameter is 6,2 cm , dikte is 2,7 cm

Zilveren zakhorloge met schildpadden achterkant

Een mooi Frans zakhorloge uit 1810-1820. Dit zakhorloge heeft vergulde wijzers, het horloge zelf is zilver. De beschermkast van het horloge heeft een schildpadden achterkant.

Afmetingen met de beschermkast : Diameter 6 cm en 2,5 dikte cm

Zilveren zakhorloge in zilveren viool

Wat een zeldzaam mooie combinatie. Een zakhorloge ‘verpakt in een massief zilveren viool (900). De viool is versierd met graveerwerk, voorzien van een bewerkte rand en houtinleg bij de snaren. Aan de binnenzijde van de viool zit een zakhorloge, met witte emaille wijzerplaat en een bakje met rond scharnierend deksel met adelaar. 18x7x3cm, brutogewicht ca 295 gram. In hele mooie staat. Periode 2e helft 19e eeuw. Het horloge is gesigneerd: 63 Nicolson st  Edinburgh  GF Greiner

Zilveren zakhorloge in zilveren vleugel

Wat een zeldzaam mooie combinatie. Een zakhorloge ‘verpakt in een massief zilveren vleugel (900). De vleugel is versierd met guirlandes en graveerwerk, voorzien van monogram en toetsen uit been. Onder de klep zit een zakhorloge, met witte emaille wijzerplaat. 10x8x4,5cm. brutogewicht ca 250 gram. In hele mooie staat. Periode 2e helft 19e eeuw.

Gouden zakhorloge

— verkocht — Een mooi 14k gouden zakhorloge met een paard afgebeeld op de achterkant. Het zakhorloge maakt gebruik van sleutelopwinding en heeft een cilindergang. Het horloge is in heel mooie staat.

Diameter 41mm; dikte 9mm.

Vacheron zakhorloge

-Verkocht- Mooi zakhorloge, gesigneerd Vacheron – Geneve – N74759 . 14k verguld. sleutel opwinding. Periode eind 19e eeuw. Diameter 46,4mm. Horloge is in mooie staat.

Dames zakhorloge 14k

-Verkocht- Mooi dames zakhorloge met 14 gouden kast. Van rond 1900.

ZenTra verplegershorloge 14k

Heel mooi 14k gouden verplegershorloge van het merk Zentra (gestart in 1927 in Duitsland). Horloge is in mooie originele staat. Diameter 33,2mm, totaal gewicht 21gr. Periode jaren ’60

Gouden dames zakhorloge

-Verkocht- Mooi gouden dames zakhorloge in mint condition. Periode eind 19e eeuw.

Zilveren zakhorloge 1880

Mooi zilveren zakhorloge gesigneerd: Ehrhardt London. Ehrhard wordt vermeld in de Watch & Clockmakers of the world. Schroefbalans en safety pinion. Horloge is in hele mooie staat en loopt uitstekend

14k gouden dames zakhorloge

-Verkocht- Mooi dames zakhorloge van 14k goud. De achterkant is prachtig ingelegd met emaille. Het goud zelf is rijk versierd.  Het horloge heeft een kroonopwinding en een cilindergang.  Het zakhorloge is gemaakt rond 1900. Diameter: 26mm

Roskopf

Mooie Roskopf van rond 1900. Het horloge is van nikkel, heeft een 24 uursaanduiding en een ankergang. De stofkap is gesigneerd met medialle d’or Genève. Diameter: 52mm.

De porte montre, brons met robijnen, op de eerste foto is ook te koop

Zakhorloge 1780 met datum

Mooi spillegang zakhorloge uit het einde van de 18e eeuw. Wat dit vroege horloge bijzonder maakt is de datum aanduiding op de wijzerplaat bij de 6. Achter dit vensterje zit een verzilverde datumring. Verder een zilveren kast en beschermkast. Horloge is in mooie staat. Uurwerk gesigneerd: Jn Jones London.

Excelsior Park stopwatch

Mooie kwaliteits stopwatch van het Zwitserse merk Excelsior Park. De stopwatch is in mooie staat en het uurwerk is in goede conditie

Waltham zakhorloge

Mooi klein Waltham zakhorloge. Periode rond 1900. Kwaliteit Rolled Gold. Romeinse cijfers.

Diameter kast: 46mm